Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان شرکت کننده در اولین دوره ضیافت ایثار در بیانیه‌ای اعلام کردند: شهید حاج حسین همدانی انسانی جهادی، ولایی، وظیفه‌شناس، خستگی ناپذیر، امیدوار، سخت‌کوش و یک سرباز واقعی دین بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان شرکت کننده در اولین دوره ضیافت ایثار در هتک حرمت به مقام شهید و شهدای مدافع حرم بیانیه ای صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشجویان شرکت کننده در اولین دوره ضیافت ایثار که هم اکنون در مشهد مقدس درحال برگزاری است در هتک حرمت به مقام شهید و شهدای مدافع حرم بیانیه‌ای صادرکردند.


متن بیانیه به این شرح است:

شهدا گوهر‌های ماندگاری هستند که تمام تاریخ آینده این مملکت به آنان خواهد بالید و هر انسان آزاده‌ای در برابر ابهت و اقتدار معنوی امروز نظام اسلامی و ملت مسلمان که به فضل شهادت و به برکت خون شهدا رقم خورده، یاد و خاطر شهدا را زنده نگه خواهد داشت و اهداف و آرمان‌های والایشان را تحقق خواهد بخشید.


این رزمندگان دلیر اسلام نه تنها با ایثار و از خوگذشتگی برای ایران اسلامی فخر، افتخار، عزت و سربلندی آفریدند، بلکه برای حفظ اسلام، خارج از مرز‌ها حضور یافته و موجب عزت و افتخار جهان اسلام شدند.


سرلشکر شهید حاج حسین همدانی جزو برجستگان شهدا و مجاهدینی است که تمام عمر خود را وقف اسلام، قرآن، مکتب و مردم جهان اسلامی کرد و مصداق واقعی مجاهد فی سبیل الله و کار جهادی بود که همواره به عنوان یک مجاهد در تنگه‌های احد زمان خود آماده بود و در دوران عمر بابرکت خود همواره انقلابی بود، انقلابی عمل کرد و انقلابی ماند تا در نهایت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


این شهید بزرگوار انسانی جهادی، ولایی، وظیفه‌شناس، خستگی ناپذیر، امیدوار، سخت‌کوش و یک سرباز واقعی دین بود و از همان زمان انقلاب و در طول ۴۰ سال سابقه جهاد فی سبیل الله و مجاهدت خالصانه در راه خدا همواره ثابت قدم بود.


اینجانبان دانشجویان شرکت کننده در دوره ملی ایثار، اولین دوره بصیرت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور که در دانشگاه فردوسی در حال اجراست، ضمن اعلام انزجار خویش ار این توهین صورت گرفته به مقام والای شهید و شهادت، بار دیگر با آرمان والای پدران مجاهد و شهیدمان عهد بسته که تا آخرین قطره خون خود در راه اسلام و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ظل هدایت‌های الهه گونه رهبر شیعیان جهان، حضرت آیه الله امام خامنه‌ای بوده و در این راه از هیچ گونه جانفشانی‌ای مضایقه نکنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهدای مدافع حرم ضیافت ایثار بیانیه دانشجویان شرکت کننده اولین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • نیروی انتظامی یک نیروی خستگی ناپذیر است
  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد